Styrelse

Lycksele Travsällskaps styrelse 2024-2025


Ordförande

Robert Marmdahl 

Sysselsättning: Frilansar   
Bor: Lycksele
Favorithäst genom tiderna: Face The Evil, en häst som debuterade som tvååring och höll sig långt framme i hela sin långa tävlingskarriär.
 

Vice Ordförande

Jeanette Burstrand

Sysselsättning: Rektor
Bor: Lycksele
Favorithäst genom tiderna: Min gamla sköthäst Kvarnbrännas Pålle som bland annat vunnit Lars Matsons Minne och min första egna häst Cornet F.C.

Ledamöter

Mats Gällerstedt

Sysselsättning: Professionell Travtränare
Bor: Innergård Vännäs
Favorithäst genom tiderna: Lappbarry upptränad på Lyckseletravet SM trea två V75 segrar och den häst som fick mig att välja travet som yrke. Lappbarry har även vunnit Lars Matsons minne.

 

Simone Norberg

Sysselsättning: Undersköterska på Röntgen, Lycksele lasarett
Bor: Lycksele, Norrmalm
Favorithäst genom tiderna: Tossi, en fjording som lärde mig att älska hästar. Hon var den snällaste häst jag någonsin stött på. Gick med på allt ett litet barn bara kunde hitta på. 

 

Elina Sundelin

Sysselsättning: STF butikschef på Granngården
Bor: Lycksele tätort 
Favorithäst genom tiderna: Favoriten är nog Cayenne, ett gammalt fuxsto av halvblodstyp, okänd härstamning. Bestämd gammal dam som verkligen lärde en att hänga med i svängarna och att sitta kvar i sadeln. 
Det var en häst man inte kunde åka runt på, utan var tvungen att jobba varje sekund, för man fick ingenting gratis. Fina somrar, många trevliga skogsritter och spännande dressyrträningar (ibland nästan med livet som insats) Men oj vad roligt vi hade och vad mycket hon lärde mig. 
 
 

Tove Johansson

Sysselsättning: Veterinär
Bor: Lycksele
Favorithäst genom tiderna:

 

Mattias Berglund

Sysselsättning: Tidningsbud, egenföretagare och amatörtränare
Bor: Selet, Vännes
Favorithäst genom tiderna: Min egen Chakir som man fick turnera med från 3 år till 12 års ålder. Vann bland annat v75 två gånger och gjorde 175 starter. Chakir är numer en pigg och fräsch 22-årig pensionär.

 

Maja Lindmark

Sysselsättning: Förskola
Bor: Lycksele
Favorithäst genom tiderna: Travskolans egna Mormors gummijäntan. Så otroligt fin ponny. Så genomsnäll trots att hon fortfarande är ung. Hon har redan lärt mig otroligt mycket.

 

Ungdomsadjungerad

Saga Löfgren

Sysselsättning: Studerande
Bor: Betsele
Favorithäst genom tiderna: Det måste vara TinTin. Han var den första hästen som familjen skaffade. Många säger att han är svår men vi säger speciell eftersom han lär en så otroligt mycket och har sitt egna lilla sätt att vara på. Han kommer alltid fram i hagen och vill hälsa när man kommer och gnäggar när man är påväg att lämna honom. En riktig läromästare i sina äldre år.

 


info@lyckseletravet.com